Ölen Babaya Güzel Sözler

Ölen Babaya Güzel Sözler
<

Sayfa Konusu: Ölen Babaya Güzel Sözler, Ölmüş Babaya Güzel Sözler, Vefat Eden Babaya Güzel Sözler, Ölen Babaya Anlamlı Sözler, Ölen Babaya Özlem Sözleri, Ölmüş Babaya Anlamlı Sözler, Ölen Babaya Duygusal Sözler, Ölmüş Babaya Duygusal Sözler

Babalar bizlerin en güzel yaşam örnekleri, yol göstericimiz, hayat tecrübelerimiz. Bir baba evladının yanında olmasa bile ona her zaman güven ve cesaret verir. Ölen babaya güzel sözler yazımızda bu dünyadan göçen babalar için sözler hazırladık.

Ölen Babaya Güzel Sözler

Canım babam seni çok seviyorum mezarın nurlu, mekanın cennet olsun.

Yaşayan bir babanız varsa her gün Allah’a şükredin ve onun kıymetini çok iyi bilin. Çünkü babasız yaşamak çok zormuş.

Bir baba hayatımızda iken onun evde oluşu bize zor gelir, ölünce ise onun evde olmayışı insana ölüm gelir.

Herkes baban gitti diyorlar ama sen hiç gitmedin ki baba bunu bilmiyorlar. Gözlerimden en güzel yere kalbime indin, önceden sadece olduğun yerdeyken şimdi ise baktığım her yerde sen varsın Canım Babam.

Baba kelimesi dört harf söylemesi kolay ama manası çok büyük bir kelime. Canım babam seni sevgiyle anıyorum.

Allah’ım sen babama kabir azabı çektirme, şu mübarek gün ve geceler hürmetine ona cennet bahçesinden bir yer nasip eyle. Âmin

Takvimlerden yas günüydü senin vefat ettiğin gün, günlerden acı, hüzün, çaresizlikti senin bu dünyadan göçüp gittiğin gün. Seni çok özledim babam.

  Ölen Baba İle İlgili Sözler

Seninle birlikte geçirdiğimiz o kadar güzel günlerden sonra vefat etmen beni çok üzdü. Artık senin olmadığın bir dünyada bana gülmek, mutlu olmak haram oldu.

Reklamlar

Baba demek merhamet demekmiş, güven demekmiş, yaşadığını bilmek mutluluk demekmiş.

Allah’ım sen bizleri bu dünyada mutlu etmek için çalışan, bizim mutluluğumuz için kendi mutluluğundan vazgeçen babamdan sen razı ol. Onu cennetine koy.

Hani zamanla geçecekti, hani zamanla alışacaktım. Olmuyor işte bak geçmiyor, ben babamsızlığa alışamadım, onsuz yaşamak bana çok zor geliyor.

Bugün güneş niye doğuyor ki, kuşlar niçin cıvıl cıvıl ötüyor ki, bugün artık bu hayatta babam yok, onun olmadığı bir yaşamda nasıl mutlu olunur ki. Canım babam seni çok özlüyorum.

Güler yüzüne, merhamet dolu yüreğine kurban olduğum babam. Son bir kez yüzünü görseydim, boynuna sarılıp babam deseydim. Mekanın cennet olsun Babam.

Bir baba yanında olmasa bile ne kadar çok güven sağlarmış evladına. Babam ölünce çok iyi anladım bunu. Canım babam seni çok özledim.

Bir babayı unutmaya bir ay, bir mevsim, bir yıl yeter mi bilmem ama ben babamı, babama olan sevgimi ölene kadar unutamam.

Bu gece rüyama gel ne olur baba, gel yavrum de sarıl bana, öp, kokla beni, yüzünü göreyim, sana doya doya sarılayım babam seni çok özledim diyeyim.

  Ölen Babaya Özlem Sözleri

Bugün bu kadar başarılı olduysam bunları hepsi senin sayende, senin öğrettiklerin sayesinde canım babam. Bak senin yanına geldim, senin kadar başarılı, senin kadar çalışkan oldum. Senin istediğin gibi biri oldum babam.

Hakkını helal et bana baba. Sağlığında senin istediğin gibi birisi olamadım ama sana söz veriyorum ne olursa olsun senin istediğin gibi birisi olacak ve her zaman öyle yaşayacağım.

Reklamlar

Ben hep senin yanında mutluydum baba, bak yine senin kabrinin başında buluyorum huzuru, seninle konuştukça içim rahatlıyor.

Bak yanına geldim, mezarının topraklarına elimi sürdüm, çiçeklerini suladım babam seni çok özledim. Biliyorum biz seni görmesekte sen bizi görüyorsundur. Mezarın nurlu, mekanın cennet olsun babacığım.

Sen soğuk görünüşlü ama güneş kadar sıcak birisiydin. Sen evlatlarını düşünen bir aile reisiydin. Bizler senden razı olduk, Allah’ımdan senden razı olsun inşallah.

Cennet-i Ala mekânın olsun, Peygamberimiz Hazreti Muhammed  (sav) komşun, cennet ehli yoldaşın, dualarım seninle olsun. Canım babam.

Ben sağlığında olduğu gibi şimdi de bak buradayım. Sen rahat uyu baba senin gibi birisi olacağım ve her zaman senin mezarın başında sana yaptıklarımı anlatacağım. Huzur içinde uyu babam.

  Ölen Babaya Özlem Sözleri

Sağlığında kıymetini bilemedim, yokluğunda kıymetini anladım ama sana gelemedim. Affet beni bana, hakkını helal et.

Sen öldükten sonra evimizin neşesi söndü, kahkaha ile gülmeler gülümsemeye döndü. Sen olmayınca hiç kimse mutlu olmadı. Sen bizim her şeyimizdin güzel babam. Seni çok özledik.

Sağlığında çok yanına gelemedim ama inan bana babam sen her zaman kalbimdeydin. Ne zaman yanımda bir çocuk baba dese hemen yüreğim burkulur sen aklıma gelirdin. Hep gelmek yanında olmak ve ellerini öpmek istedim ama olmadı baba. Seni çok seviyorum ve her zaman da seveceğim.

Sen bedenen aramızdan göçtün gittin ama ruhun hep kalbimde olacak güzel babam. Seni ölene kadar unutmayacağım.

Soğuk bir kış günüydü herkes üşüyor ceketine sarılıyordu ama benim babam ölmüştü ben hiç üşümüyordum içim yanıyordu, ciğerlerimdeki hava beni yakıp kavuruyordu. Babam, babacığım diye bağıra bağıra ağlamak geliyordu içimden ama boğazım düğümleniyor konuşamıyordum.

Babanın yokluğu eksi kırk derecedeki soğuk hava kadar soğukmuş. İnsanın babası ölünce hiçbir şey içini ısıtmaya yetmiyor.

Bak baba bende senin gibi birisi oldum. Senin mezarının başındayım sana söz vermiştim senin gibi iyilik sahibi, kimseye zarar vermeyen, örnek insan olacağım demiştim. Senin yolundan yürümeye her zaman devam edeceğim.

Reklamlar
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.